Ola

Start höstterminen 2020

 Okategoriserade  Kommentarer inaktiverade för Start höstterminen 2020
aug 112020
 

Välkomna till en ny termin med Oskarshamns Ju-jutsuklubb. Träningen startar för alla grupper enligt schemat vecka 35. Efter att vårterminen fick kortas av p g a Covid-19 hoppas vi att höstterminen kommer att vara mer normal med träning i dojon på Oscarsgymnasiet. Några saker blir dock annorlunda. Det är viktigt att vi iakttar Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bl a att det är noga med handtvätt, att stanna hemma om man är sjuk, de över 70 ska inte träna, vi tränar i större utsträckning med samma träningspartner hela passet, och om möjligt är det bra med ombyte och dusch hemma. Eftersom lokalen är liten är det också bra om vuxengruppen väntar med att gå in i lokalen tills barngruppen som tränar före har gått ut. Nya och tidigare medlemmar hälsas välkomna. Vi ses! /Instruktörerna i OJJK

 Posted by at 02:41

Swishbetalning

 Okategoriserade  Kommentarer inaktiverade för Swishbetalning
jan 192018
 

Från och med 180119 har vi ett Swishkonto för inbetalning av medlemsavgifter. Numret är 123 662 54 87. Terminsavgiften för barn är 400 kr och för vuxna 600 kr. Betala gärna i träningslokalen så instruktören kan se kvitto på betalningen och bocka av er på listan. Det går att betala kontant också.

 Posted by at 04:49

Ola 7 Dan Ju-jutsu

 Okategoriserade  Kommentarer inaktiverade för Ola 7 Dan Ju-jutsu
apr 172017
 

Klubbens ordförande och huvudinstruktör Ola Johanson blev graderad till 7 Dan Röd-svart bälte i Ju-jutsu Kai i samband med Svenska Ju-jutsuförbundets påskläger i Linköping den 14 april 2017. Ola har tränat ju-jutsu sedan 1980 och startade OJJK i början av 1995. Klubben har på plats i Linköping framfört sina gratulationer och överlämnat en gåva till Ola.

 Posted by at 05:48

Events / Personligt skydd

 Events, Klubbnytt  Kommentarer inaktiverade för Events / Personligt skydd
jul 252012
 

Oskarshamns Ju-jutsuklubb kan hjälpa till med annat än ordinarie träning, som olika events i form av inslag på en möhippa/svensexa eller en kurs i personligt skydd för anställda i ett företag.

Möhippa / Svensexa

Vi kan ordna ett tillfälle där en grupp personer får lära sig lite grundläggande självförsvar under cirka en till en och en halv timme, exempelvis till ett kompisgäng eller i samband med en möhippa eller svensexa. Det kostar 1.000 kr per timme för en grupp på max 12 personer. Vi berör kort vad lagen säger om självförsvar och låter gruppen testa några enkla försvarstekniker. Kontakta oss för närmare info!

För företag: Event, kick-off, inslag på konferens m m – Kurs i Personligt skydd

Vi erbjuder företag, kommunala verksamheter m fl att gå en kurs i Personligt skydd hos oss. Kursen är på cirka tre timmar och innehåller teori och praktisk träning i självförsvar. Vi lär ut hur man kan öka sin personliga trygghet, hur man förhåller sig till olika situationer, och hur man hanterar en situation som kräver fysiskt självförsvar. Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig till alla oavsett fysiska förutsättningar.

Målet med kursen är att ge deltagarna en inblick i självskydd och en ökad självkänsla. Tips ges om hur man kan öka sin trygghet både på jobbet och i sin privata vardag. Kursen leds av specialutbildad instruktör med licens från Svenska Ju-jutsuförbundet, och i kursavgiften ingår ett kompendium som bl a innehåller checklistor med värdefulla tips. Kursen genomförs normalt med 10-20 deltagare. Kontakta oss för närmare info!

Kontakta vår ordförande för mer info. Ola Johanson är riksinstruktör i Svenska Ju-jutsuförbundet och har över 30 års erfarenhet av Ju-jutsu och självförsvar. Han är också licensierad att få hålla i kursen Personligt skydd. Ola nås på telefon 0480-103 60, eller e-post info@ojjk.se .

 Posted by at 06:04