apr 022024
 

Påsklägret i Linköping 2024 var speciellt. Vi var nära 400 deltagare på lägret, och den nya systemboken med vårt reviderade graderingssystem för Ju-jutsu Kai släpptes. Ändringarna har tagits emot väldigt bra. Vi får nu ett ännu bättre självförsvarssystem, med roligare och effektivare tekniker. Under lägret hölls graderingar till höga grader. Karin Ersson från Uppsala graderades till 6 Dan Röd-svart bälte, och fyra personer godkändes till 5 Dan, liksom fyra personer till 4 Dan. Releasepartyt på fredagskvällen var trevligt, med god mat och lite underhållning i form av ett par trubadurer. När vi kom tillbaka till Oskarshamn sent måndag eftermiddag var vi trötta och glada. Alla verkar överens om att vi åker till Påsklägret nästa år också. Roligt och lärorikt. Det är dessutom ett krav att man deltar på läger för att få gradera till svartbältesgrader.

 Posted by at 03:48

Sorry, the comment form is closed at this time.