aug 112020
 

Välkomna till en ny termin med Oskarshamns Ju-jutsuklubb. Träningen startar för alla grupper enligt schemat vecka 35. Efter att vårterminen fick kortas av p g a Covid-19 hoppas vi att höstterminen kommer att vara mer normal med träning i dojon på Oscarsgymnasiet. Några saker blir dock annorlunda. Det är viktigt att vi iakttar Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bl a att det är noga med handtvätt, att stanna hemma om man är sjuk, de över 70 ska inte träna, vi tränar i större utsträckning med samma träningspartner hela passet, och om möjligt är det bra med ombyte och dusch hemma. Eftersom lokalen är liten är det också bra om vuxengruppen väntar med att gå in i lokalen tills barngruppen som tränar före har gått ut. Nya och tidigare medlemmar hälsas välkomna. Vi ses! /Instruktörerna i OJJK

 Posted by at 02:41

Sorry, the comment form is closed at this time.